Assault Marines

Jag börjar närma mig slutet på mina Ass Marines. En av dem (ej med på bild) är i princip klar, och de övriga fyra borde jag kunna avsluta på en timme. Om jag får en timme över.

Brother Marmite reporting in

Jag är inte helt nöjd med färgerna, men det tar sig nog. Använder Burnt Red från Vallejo som grund för rustningen, och nån svart för det andra. Burnt Red är mycket fin och mörk, till och med lite dassig på ett bra sätt, men eftersom jag inte orkar skugga den så fint som jag borde så blir den mycket djupare när jag blaskar på med wash. Fortfarande ser det bra ut, men det är kanske inte effekten jag är ute efter.

Brother Colman, ready to rip shit up.

Jag vet fortfarande inte om jag ska använda edge highlights eller drybrush. Antagligen blir det en kombination. Förvisso existerar inga edge highlights i verkligheten, således är drybrush ett bättre val, men jag är ganska dålig på båda, eller bara för otålig, så jag gör nog så att jag drybrushar först, och tightar till det med edge senare. Typ.

Brother HP Sauce, looking to absolutely fucking murder something.

Jag har dock ett hemligt vapen, och det är Contrastfärgen Shyish Purple, som jag kör över allt svart, och det ger en mycket subtil och fin effekt. Då slipper jag också hålla på och försöka få till någon slags halvblank lack på alla metalldelar. Ytterligare en fördel med det är att jag kan dra på ganska ordentligt med drybrushingen, och tona ner det efteråt. Det blir nog bra till slut. Vill få dessa gubar färdiga så jag kan börja bygga ett Death Company.