Morning, computer

Cute doggo lying on the floor next to his favorite toy

Blev väckt av katt som bet mig i armen. Dags för frukost, alltså. Hade lyckats sova 8+ timmar, så det var lugnt. Runt 15 grader varmt i huset, så jag behövde inte elda, utan drog på en panna kaffe direkt, och satte mig ner för att se om det hänt något under natten. Fortfarande krig i fjärran land, fortfarande ingen förlossningsavledning i Kiruna, fortfarande en massa tjat om den där ledaren i ETC. Oh well.

PS2-låda i bokhyllan

Av någon anledning har det stått en Playstation 2-låda i bokhyllan i flera månader. Vem som ställt den där, och varför jag inte tagit ner den i källaren igen, är frågor som kommer att förbli obesvarade. Andra mysterier i hushållet är bl.a. varför nätverkskortet i min laptop helt plötsligt inte längre ville vara med, och varför sagda nätverkskort inte hoppade igång igen förrän jag stängt av datorn (omstart hjälpte inte). Jävla datamaskiner.

Det börjar bli dags för frukost. Sen ska jag väl försöka få någonting gjort. gissningsvis kommer jag att spela tevespel i ett par timmar, eller bara sitta och stirra hålögt framför mig. Jag har i alla fall sällskap av Hypnagogue Podcast 354.